Services en Tarieven

Bekijk hieronder mijn werkwijze en de verschillende pakketten die ik aanbied met bijbehorende tarieven. Heb je een specifieke wens die niet geheel aansluit bij één van de pakketten of andere vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Bruidsstyling

Bruidsmake-up en haristyling op maat

Op zoek naar een unieke en persoonlijke look voor jouw speciale dag? Bij mij ben je aan het juiste adres! Ik ben gespecialiseerd in bruidsmake-up en hairstyling en werk uitsluitend met hoogwaardige producten van merken zoals Mac Cosmetics, Charlotte Tilbury, Dermacolor, Ben Nye, Keune, CHI en Maxpro.

Nadat je contact met mij hebt opgenomen beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën en bekijken we of ik beschikbaar ben op jullie speciale dag. Op basis hiervan stellen we een plan op voor de hairstyling en/of de make-up. Ook kunnen we eventuele extra opties doornemen voor jou of voor je gasten. Op basis van ons gesprek stuur ik je een passende offerte. Voor het vastleggen van de datum vraag ik een kleine aanbetaling. Ook plannen we een datum voor de proefsessie.

Proefsessie

Voordat het zover is,  vindt een aantal weken vooraf altijd een proefsessie plaats.  De proefsessie vindt plaats bij jou op locatie en duurt meestal zo’n 2,5 uur. Het is belangrijk dat je voor deze sessie vooraf ideeën en inspiratiefoto’s verzamelt die passen bij jouw uiterlijke kenmerken. Tijdens de proefsessie werken we samen om de perfecte look te creëren voor jouw bruiloft. We zullen verschillende stijlen uitproberen en ervoor zorgen dat we de juiste producten en technieken gebruiken om ervoor te zorgen dat het kapsel en de make-up perfect zijn,  zodat jij op je mooist bent. Jouw stijl, de gebruikte technieken, en de producten die we daarbij nodig hebben leg ik allemaal voor je vast.

De bruiloft

Enkele weken na de proefsessie vindt de grote dag plaats! Omdat ik het belangrijk vind dat jij het volste vetrouwen hebt in deze dag, hebben we enkele dagen voor de bruiloft telefonisch contact om de planning nog even door te nemen. Mocht je tussentijds vragen hebben, dan ben ik uiteraard per whatsapp of telefonisch bereikbaar!

Op de dag van de bruiloft ben ik ruim op tijd op de afgesproken locatie aanwezig. We zorgen er voor dat de look zoals we tijdens de proefsessie hebben vastgelegd perfect is. Wanneer we hebben afgesproken dat (speciale) gasten of bruidsmeisjes ook gestyled worden, dan ruimen we ook hier tijd voor in. 
Mocht je als optie een touch-up tijdens het avondfeest hebben geboekt dan kom ik daarvoor opnieuw naar de locatie, zodat jij er ook ’s avonds perfect uit ziet.

Basis

Bruidsmake-up of haar

- Kennismaking
- Proefsessie op locatie
- Bruidsmake-up of haar op locatie
- Bijwerken na aantrekken bruidskleding
- Bevestigen van sluier en/of haarsierraad
Prijs

€ 265,-

Compleet

Bruidsmake-up en haar

- Kennismaking
- Proefsessie op locatie
- Bruidsmake-up en kapsel op locatie
- Bijwerken na aantrekken bruidskleding
- Bevestigen van sluier en/of haarsierraad
Prijs

€ 385,-

Premium

Bruidsmake-up en haar,

- Kennismaking
- Proefsessie op locatie
- Bruidsmake-up en kapsel op locatie
- Bijwerken na aantrekken bruidskleding
- Bevestigen van sluier en/of haarsierraad
- Twee speciale daggasten make-up en haar
Prijs

€550,-

Evenementen, grime, fotoshoots

Prijs

Totaalprijs of uurtarief in overleg

Eventueel bij te boeken opties:
* Touch-up make-up avond op locatie € 75,- (Iedere extra gast + € 25,-)
* Touch-up make-up en haar avond op locatie € 85,- (Iedere extra gast + € 35,-)
* Make-up of haar gast € 70,-
* Make-up en haar gast € 100,-
* Bruidsmeisjes tot 14 jaar € 25,-
* Haarsierraden in overleg tijdens proefsessie, vanaf €5,-
* Clip-in hairextensions (echt haar) huren voor 1 dag 45,-

Reiskosten bedragen €0,40 per km.